Monday, March 22, 2010

Atasi masalah lemah kawalan kencing

Majlis 'Apa kata wanita' anjuran Poise yang turut melancarkan laman web www.poise.com.my

Murung, sering ke tandas dan tidak yakin menghadiri majlis. Simptom-simptom ini mungkin dialami oleh wanita yang tidak dapat mengalami masalah mengawal kencing. Sedar atau tidak, jika masalah ini tidak diatasi, aktiviti harian anda mungkin terjejas.


"Saya bersikap terbuka tentang pengalaman saya kerana satu-satunya cara untuk mendapatkan jawapan yang saya inginkan ialah dengan meluahkan masalah saya

Apa Nak Jadi Dunia hari ini


Bayi Dijumpai Di Tempat Buang Sampah

KESIAN... Bayi perempuan yang dijumpai ditinggalkan di tempat pembuangan sampah oleh orang ramai yang lalu lalang di Jalan Medan Ipoh 1, petang semalam. Bayi yang dilahirkan cukup sifat itu kini menerima rawatan di Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB). - Foto BERNAMA
IPOH: Seorang bayi perempuan yang berbalut dengan sehelai kain dijumpai ditinggalkan di tempat pembuangan sampah di sebuah pusat membeli belah di sini semalam.

Ulamak Negeri Kelantan 1834 -1976


Mengimbas Kembali Ulamak Negeri Kelantan 1834 -1976
Marilah sama-sama kita mengenangkan kembali sejarah hidup para alim ulamak dari Kelantan. Seramai dua belas orang tokoh telah dipilih. Kita mulakan dengan kisah dari seorang demi seorang.